Select Page

FAQs

FAQ om mode

u

Hvad er mode?

”Mode” bruges til at betegne de trends, som hitter blandt en bestemt samfundsgruppe eller i et land. Det er primært indenfor tøjindustrien, at mode bruges som begreb for de aktuelle stilarter, der er udbredt på et konkret tidspunkt. Moden ændrer sig i takt med tiden og samfundsudviklingen.
u

Hvorfor er mode så vigtigt for unge?

Det er særligt de unge mennesker, der er optaget af mode. Tøj og trends er en måde for unge mennesker at afspejle sig selv på. Hvor den voksne målgruppe typisk hviler mere i sig selv og tør skille sig ud fra mængden i forhold til udseende, er det vigtigt for unge mennesker at passe ind. Dette sker blandt andet via tøj og tilbehør.
u

Hvorfor er mode så vigtigt for kvinder?

Kvinder er ofte mere optaget af modetrends sammenholdt med den mandlige population. Mode er med til at definere, hvem vi er, og derfor bruges tøj og accessories som kommunikationsredskab hos kvinder. Et look er en måde at fortælle omgivelser om vores livsstil og personlighed på.
u

Hvad er god mode hos børn?

God mode hos børn er tøj og tilbehør, der i stil og udseende matcher barnets personlighed, og som samtidig er behageligt at bære. Det er vigtigt for barnets fysiske trivsel og bevægelsesfrihed, at han eller hun er iklædt tøj, som er komfortabelt.
0/50 ratings