Select Page

Du behøver ikke være modeekspert og læse samtlige magasiner fra Gucci, Prada, Calvin Klein og Lacoste for at klæde dig stilfuldt og elegant. Med kendskab til de uskrevne regler indenfor modebranchen kan du skabe dit image, så du både får din personlighed til at skinne igennem og samtidig undgå at falde udenfor kategori.

Både mænd og kvinder ændrer stil og smag for mode igennem livet. Det er i høj grad vores livsstil, der har indflydelse på, hvordan vi sammensætter tøj og skaber et personligt image.

Med kendskab til og brug af disse gyldne regler kan du få succes med at klæde dig, så du skinner positivt igennem både overfor dig selv og omverden:

• Hold dig til én stilart når du sammensætter dit daglige look
• Undlad at bruge for mange styles med mønster
• Vær opmærksom på dit look i forhold til den konkrete situation
• Udskift en item á gangen når du ændrer stil
• Vælg altid styles og accessories du føler dig godt tilpas i

Om vi vil det eller ej, har omgivelsernes reaktion på os betydning for, hvordan vi opfører os og dermed, hvordan vi klæder os til dagligt. Mennesker er flokdyr, og vi ønsker at passe ind og blive socialt accepteret. Som du allerede ved, dannes et indtryk af et fremmede menneske på blot 7 sekunder.

Det er udseendet og fremtoningen, der er de primære kilder til, hvordan vi opfatter et andet menneske.

Selvom der gælder basisregler for, hvad du skal og ikke skal gøre, når du ændrer stil, eller når du klæder dig på, er det afgørende, at du føler dig tilpas.

Hvis du ikke er komfortabel enten fysisk eller psykisk med dit look, vil det afspejles direkte på din adfærd og fremtoning. Det kan få andre mennesker til opfatte dig mindre selvsikker, og du kan ubevidst komme til at skjule dig selv.

Derfor skal du til enhver tid klæde dig, så du har det godt med dig selv.

0/50 ratings