Select Page
Vores tøjstil afspejler, hvem vi er. Et businesslook bliver forbundet med mænd eller kvinder, der arbejder indenfor forretningsverdenen, og det sporty look fortæller os om en aktiv livsstil.

Vi er med til at fortælle omverden og vores omgivelser om vores personlighed på den måde, vi klæder os på.

Der er flere grunde til, at mode alle dage har optaget mennesker. Tøj og look fungerer som nonverbal kommunikation, vi mennesker bruger til at danne os indtryk af andre mennesker. Der kan være prestige og autonomi forbundet med et bestemt udseende. Vi forbinder jakkesættet med mænd, som bestrider betydningsfulde og høje stillinger. Og vi får automatisk opfattelsen af en person med masser af selvtillid om én, som er bevidst om hver en beklædningsstand, der bæres.

Mode og vores personlige stil er lige så meget til glæde for andre, og den er for os selv. Når du iklædt et outfit, du følger dig godt tilpas i både fysisk og mental, vil det helt automatisk komme til udtryk i din adfærd.

Din krop kommer til at agere i henhold til det indtryk, som din hjerne får, når du ser dig selv i forskellige outfits. En stilfuld nederdel med en habitjakke vil få dig til at ranke rykken, mens et casual look vil få dig til at slappe fysisk af i kroppen.

Uanset din aktuelle livsstil og din alder vil du med sikkerhed kunne identificere forskellige perioder i dit liv, hvor du var optaget af forskellige stilarter. Hver periode fortæller om dig og din historie.

Mode er en del af vores personligheder og selvopfattelse.

Der er kommet stor konkurrence på området for fashion både i global sammenhæng og herhjemme. Konkurrencen er med til at give dig udvidede muligheder for at forandre dit look og købe tøj, der matcher din personlighed.

0/50 ratings