Select Page

Endelig! Det hyggelige danske vintervejr er på vej! Hele sommeren har vi længtes efter de kolde og flotte vintermåneder, de sneklædte landskaber og undskyldningen for at hygge dig indenfor. Uanset om du er fan af vinteren eller ej, så er den på vej – og det med at være godt forberedt, for det danske vejr kan være meget afvekslende. Helt ned til kolde frosttemperaturer, hvor du har brug for handsker, halstørklæder og lange underbukser – til de våde og regnfulde efterårsdage, hvor du snarere skal udruste dig med gummistøvler og paraply. Læs med her og blive opdateret på, hvad overtøjsgarderoben ikke må mangle til vinteren.

Hold varmen udenfor

Når du er afsted på farten, skal du sørge for at holde varmen. Så slipper du nemlig for at blive forkølet og syg, og du kan komme godt igennem vinteren. Når du cykler udenfor, kan det være enormt koldt for fingrene, med den kolde vind som blæser direkte ind på dem. På samme måde kan du komme til at fryse hænderne, hvis du skal tanke bilen en kold vintermorgen. Derfor er et par gode handsker helt uundværlige i din garderobe. Det er også en god ide med et godt halstørklæde, så du kan passe på halsen og undgår, at vinden blæser ind under din jakke.

De perfekte handsker til dig

Der findes et væld af forskellige handsker. De kan fås i mange prisklasser, materialer og farver. Måske kan du lide et eksklusivt udtryk og leder efter et par flotte handsker i læder. Det kan også være, at det har meget at sige, at handskerne har en neutral farve, så du kan passe dem med det meste i din garderobe. Du kan starte med at gå på opdagelse i det kæmpe udvalg af handsker og finde ud af, hvilket par du drømmer om. Det vigtigste er nemlig, at du holder hænderne varme henover vinteren. God shopping.