Select Page

Kunne du godt snart tænke dig at komme sydpå og få et skud varme? Selvom det går mod forår, kan man alligevel godt længes efter vejr, der kan lidt mere, end hvad vi har herhjemme. Her kan Fuerteventura virkelig tilbyde noget, mange gerne vil opleve. Måske I har besøgt de Kanariske øer før? Noget af det, mange finder fantastisk ved området, er, at der er så stor forskel på de enkelte øer.

Hvis du har været på Gran Canaria eller Tenerife, har du altså stadig ikke set alt det, Fuerteventura har at byde på. Det er naturligvis op til jer at finde ud af, hvilken type af ferie, I godt kunne tænke jer, men fælles for øerne er, at man sagtens kan kombinere strandferie med kultur. Fuerteventura har en rå natur og meget at opleve, så hvis I gerne vil se noget kultur, I ikke lige får hjemme i baghaven, er det altså her, I kan få det.

Børnevenlig ferie med mange oplevelser

Måske det er sommerferien, I allerede er gået i gang med at planlægge. Som familie er det vigtigt, at der er noget at give sig til for alle mand. Heldigvis er der rigtig mange resorts, der har forskellige aktiviteter for børn, så der er noget at give sig til hele dagen, og måske endda sammen med andre jævnaldrende. For jer som forældre er det også skønt at vide, at der er noget, de kan give sig til.

Andre vil gerne lidt væk fra hotellet og i stedet se lokalområdet. I kan jo overveje, om ikke I har lyst til at leje en bil og se øen – øerne er ikke specielt store, og det betyder altså, at I sagtens kan komme til de fleste hjørner af øen, uden I skal bruge et døgn på transport – så det er fleksibelt, næsten uanset hvor I ender med at finde et hotel.