Select Page

Mode og stil er hele tiden i bevægelse, og de tendenser, som var in i sidste sæson, er ikke nødvendigvis stadig trendy i år. Man kan naturligvis vælge at bruge en masse tid på at holde sig godt opdateret på, hvad der rører sig i modeverdenen. Men man kan også vælge selv at gå i sin egen retning. For hvem siger egentlig, at vi alle skal gå rundt og følge de samme trends til punkt og prikke?

Her finder du tre simple måder til at gøre dine egne outfits mere personlige.

Skab dit eget individuelle udtryk med forskellige smykker

Mange har allerede taget dette første gode råd til sig, men det er alligevel værd at nævne. Du kan med fordel skabe dine egne individuelle looks med brugen af forskellige slags smykker.

Flotte øreringe, simple halskæder eller statement ringe er bare eksempler på, hvordan du kan få dit outfit til at skille sig bare en smule ud fra mængden. Som vi nok alle ved, så er det netop vores smykker, der helt fuldender vores outfits – både til hverdag og til fest.

Prøv nye stile og trends af – find ud af, hvad du synes om

Holder du dog stadig af at følge med i, hvad der rører sig i modebilledet, så kan du også med god ro i maven fortsætte med dette. Ja, det kan faktisk også være med til at give dig ideer til forskellige outfits, der er mere personlige.

Når du udforsker forskellige trends, stile og tendenser, kommer du nok lidt vidt omkring. Det kan være, at du nogle dage ender i outfits, som måske alligevel ikke er helt din stil. Men til gengæld vil du andre dage opdage, at du virkelig holder af en trend, som du måske ellers ikke ville være faldet for. Mode kan udfordre os og vores egen forestilling om, hvad vores personlige stil faktisk er.

Gå en tur i en genbrugsbutik, og få et godt tilbud

I dag er det også blevet trendy i sig selv at gå på jagt i forskellige genbrugsbutikker. For hvis du kan sammensætte forskellige outfits, der er helt trendy og samtidig både spare dig for en masse penge, mens du går den bæredygtige vej, så er det svært at holde sig tilbage

Du kan med fordel gå en tur i din lokale genbrugsforretning for at finde ud af, om de har skjulte skatte liggende.