Select Page

Er du træt af at kigge på hvide vægge og simple gardiner? Måske dit hjem efterhånden er begyndt at bære lidt for meget præg af den nordiske minimalisme – godt nok er det skønt, når der er rene linjer og sammenhæng i hjemmet, men det kan også næsten blive for sterilt. Så er det godt, at du kan finde lækre designting, spejle og knager, når du kigger på alt til væggen.

wallshop.dk vil du finde alverdens forskellige ting til din væg. Det gælder alt fra lydpaneler til spejle, så det er med at finde ud af, hvordan du godt kunne tænke dig, udtrykket skal være. Du kan i første omgang starte med at finde ud af, hvilket rum, du gerne vil starte med. Er det stuen, der skal have en overhaling, har du mange muligheder; en ting er naturligvis at investere i kunst, du kan hænge på væggene, men lækre reoler eller knager kan også skabe noget liv.

Skab god lyd i rummene

Har du store, åbne rum? Så ved du også, hvor svært det kan være at skabe ordentlig akustik. Måske du oplever, at lyden bliver kastet rundt og skaber klang og ekko, så det faktisk kan være svært at føre en samtale, hvis man er mere end to i rummet. Det bliver især tydeligt, hvis der ikke er noget til at tage lyden, som for eksempel møbler eller gulvtæpper.

Hvis ikke tæpper er noget, I ser som en løsning, kan I også overveje at kigge på akustikpaneler. Her bliver der monteret paneler i træ, der er klassiske at se på og som ikke bryder indretningen, men derimod blot skaber designmæssig fylde, og samtidig er det med til at mindske, hvordan lyden bliver kastet rundt. Så kan I godt invitere gæster til middag, uden I skal kæmpe om, hvem der kan råbe højest.