Select Page

Selvom dit undertøj ikke ses i dagligdagen, er det en vigtig del af din garderobe, da du trods alt har det på dagen lang. Af den grund skal det sidde godt og behageligt, og derfor er der forskellige ting, du bør have in mente, når du shopper herreundertøj–hvilken stil ønsker du, hvordan skal pasformen være, og hvilket materiale foretrækker du?

Hvis du mangler lidt nyt herreundertøj, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige.

Boxershorts, trunks eller briefs?

Markedet for undertøj til mænd er stort, og der findes mange forskellige typer. De tre mest almindelige slags er boxershorts, trunks og briefs.

Boxershorts – de populære

En af de mest populære typer herreundertøj er boxershorts, og det er der mange årsager til. De er for det første særdeles behagelige at have på, for det andet er de stilfulde, og for det trejde findes de i designs til enhver smag.

Den tætsiddende og afslappede pasform sikrer høj komfort hele dagen og tillader fuld bevægelighed, hvilket gør dem enormt velegnede til hverdagens aktiviteter.

Trunks – det nye begreb

Trunks er et forholdsvist nyt begreb inden for herreundertøj, men de er allerede blevet nogle af de mest populære. Trunks minder om boxershorts, men er kortere i længden. Mange foretrækker denne model, da de sidder tæt omkring låret og holder de ædlere dele på plads uden at gå på kompromis med den gode komfort.

Briefs – de klassiske

Den helt klassiske type undertøj til mænd er briefs. Briefs har meget korte eller ingen ben, hvor hele låret ses. Denne type er kendt for at yde god støtte og at være diskret under tætsiddende habitter og stramme jeans i modsætning til f.eks. boxershorts, der kan klumpe sammen omkring lårene.

Mange forskellige materialer

Herreundertøj fås i mange forskellige slags materialer, hvoraf bomuld er det mest populære. Bomuld er et åndbart og blødt naturfiber, der forhindrer huden i at blive fugtig og sikrer høj komfort.

Derudover kan du vælge bambusundertøj fremstillet i bambusfibre, hvis du leder efter et miljøvenligt valg. Bambus er en hurtigtvoksende plante, og fibrene kan nemt høstes, uden at planten tager skade. Derudover er fibrene antibakterielle, hvilket forhindrer lugt, og det meget bløde materiale gør undertøjet særdeles behageligt at have på.

Polyester er endnu et populært materiale til herreundertøj. Det syntetiske materiale er enormt slidstærkt, hvilket garanterer lang holdbarhed. Polyester holder pasformen, hvormed undertøjet ikke bliver for stramt eller løst med tiden.

Prøv dig frem og find det materiale og den pasform, du foretrækker til dit undertøj.