Select Page

Det kan være vanskeligt at faciliterer et klædeskab til hele ens livsstil med et budget såvel som pladsbegrænsninger. Tøj til arbejde, skole eller hvad ens hverdag måtte bestå af, såvel som tøj til en frisk tur i byen eller et spændende arrangement. Derfor er der her en guide til, hvordan du måske kan løse lige netop dette problem.

 

Neutralt tøj

Det kommer måske an på, hvordan din personlige stil er, men generelt, når du gerne vil opbygge en alsidig garderobe, hvor dit tøj kan bruges på mange forskellige måder, kan du med fordelt gå efter noget lidt neutralt tøj. Hvide skjorter, blå jeans og lignende basis stykker tøj. Denne type af tøj, kan du nemlig bruge på rigtig mange forskellige måder, og i rigtig mange forskellige sammenhænge. En hvid skjorte kan du nemt bruge i en mere professionel sammenhæng, samtidig med at du kan gøre den mere festlig enten ved at bruge den som overskjorte over en fin top eller ved at lege lidt med måden du knapper den på.

 

Tøj, der kan skaleres op og ned

Ligesom du kan se efter neutralt tøj, kan du også kombinerer den type af garderobe med enkelte mere interessante stykker tøj. Eksempelvis glimmer toppe. glimmer toppe med en fin nederdel kan måske være et godt match til en tur i byen, hvor selvsamme glimmertop med jeans og sneakers, måske også kan gøre sig gældende som påklædning til en skoledag. Så på den måde kan du skalere glimmer toppe op eller ned alt efter formålet på pågældende tidspunkt. På den måde kan du få mere brug ud af dine flotte glimmer toppe, såvel som nogle andre stykker tøj. Det gælder jo ikke kun glimmertoppe, men også mange andre toppe, bukser eller lignende.

 

Ikke vær bange for at eksperimentere!

Det kan godt være grænseoverskridende at prøve nye ting, også når det kommer til tøj. Og du kender måske det, at du nogle gange bliver lidt tilbøjelig til at klæde dig på den samme måde hele tiden, fordi at det er sådan du er vant til det. Men der kan være masser af fantastiske muligheder i din garderobe, hvis du tør at begive dig ud i at eksperimentere lidt med der. Der er masser af regler, der bare er der for at blive brudt. Og hvis du synes noget passer godt sammen, så er det måske god nok grund.