Select Page

Søvnen er vigtig for os alle. Det er under den, vi får ladet op, og at vi får alt den energi, som vi behøver til den efterfølgende dag. Og selvom vi i vores voksne liv ofte kan føle os trætte og uoplagte efter en hel nats søvn, så er det slet ikke noget i sammenligning med en lille ny.

En nyfødt har behov for langt mere søvn for at vokse, trives og i det hele taget komme godt gennem den første del af livet.

Og derfor skal du selvfølgelig være med til at sikre den gode søvn hos den lille.

Den lille ny har behov for søvn

Men hvordan gør du det? Der er mange initiativer, du kan tage. Du kan sørge for et roligt miljø i soveværelset, du kan sørge for det rette lys og rolige lyde, og du kan sørge for god mad inden søvnen. Men det er mindst lige så vigtigt med noget ordentligt tøj.

Vi ved nemlig alle, hvor irriterende det kan være md tøj, der sidder for stramt, for løst eller bare ikke giver os den frihed, som vi behøver, mens vi sover. Og det samme gælder den lille ny, hvorfor du bør tage et kig på en Joha natdragt.

Derfor bør du vælge en Joha natdragt til dit barn

Med en Joha natdragt giver du dit barn de bedste forudsætninger for at sove godt.

De tilbyder den optimale kombination af både komfort, funktionalitet og ikke mindst stil. De er nemlig designet med den moderne, nordiske stil for øjet og i et materiale, der er behageligt at være iklædt hele natten igennem.

De består af uld, som er et naturligt valg i vintermånederne på grund af materialets isoleringsevne og mulighed for at holde kroppen varm. Og selv på varme dage sikre ulden, at barnet sover komfortabelt.