Select Page

Tøj, der sidder perfekt på din krop, ser bare meget bedre ud. Du får et unikt look, der også er elegant og fremhæver dine gode sider. Det får du ved at få lavet en skræddersyet skjorte. Det kan hjælpe dig i mange situationer.

Det skal føles rigtigt

Tøj der føles rigtigt på din krop, ser oftest også bare meget bedre ud. For det hænger sammen med at tøj, der falder godt, også føles bedre. Og føler du dig til rette i tøjet, så udstråler du også en bedre balance. Derfor giver det mening at få lavet skræddersyet skjorter. Og det giver mening, for det bliver oftest noget, som du vil være glad for i rigtig mange år, da det typisk også vil have længere holdbarhed, da du passer bedre på det og i det i øvrigt ikke bliver slidt på samme måde som andet tøj. Og så er det rart at vide at du altid har tøj i dit skab, som du kan tage på til specielle lejligheder. Det giver en god ro.

Dine valgmuligheder

Hvis du vælger at få lavet en skræddersyet skjorte via Made to fit, så har du en række parameter, som du kan vælge imellem og få et rigtigt godt resultat. Online kan du vælge de forskellige ting du ønsker til din skjorte. Let og hurtigt. Du kan vælge kvaliteten på stoffet. Du kan vælge farve på knap og på knaphullet. Du kan vælge, om det skal være normal fit eller slim fit. Så kan du vælge hvilken slags krav, du ønsker, og hvordan både fronten og bagsiden skal være. Du kan vælge om der skal være brystlomme, om det skal være med manchet. Og så kan du vælge længden på skjorten, altså om den skal være indeni eller udenpå bukserne. Tænker du disse valg rigtigt igennem, så får du lige præcis den skjorte, der matcher dit behov.