Select Page

Der er ingen mennesker, der er ens. Vi er alle unikke, og derfor skal vores personlige tøjstil selvfølgelig også være det. Det kan for nogle være svært at pejlemærke netop deres tøjstil, fordi der findes en masse forskelligt at vælge imellem. Lyder dette bekendt for dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en komplet guide til, hvordan du finder din personlige tøjstil.

Lær din krop at kende

Det første du skal gøre, når du vil finde din personlige tøjstil, er at lære din krop at kende. Det lyder måske en smule skørt, men kender du ikke din krop, og dens mange forskellige former, finder du aldrig den 100 procent perfekte stil for dig. Det kan for mange virke grænseoverskridende at skulle lære sin egen krop at kende. Der kan nemlig være ting, du er utilfreds med, og som du ikke ønsker at fremhæve. Dette kan dog hjælpe dig, når du skal finde din personlige tøjstil! Når du kender din krop, ved du nemlig præcist, hvordan tøjet sidder på dig, og hvad du ønsker at fremhæve.

Søg inspiration i gadelivet

Når du har undersøgt din egen krop, og lært det godt at kende, er det tid til, at du skal på jagt. Måske har du endnu ikke den fjerneste anelse om, hvad du egentlig kan lide, og hvad du ikke kan lide. Rigtigt mange starter med modeblade og modeshows, når de skal finde deres personlige tøjstil. Dette er dog en fejl! Livet er nemlig ikke en glamourøs catwalk. I stedet skal du søge inspiration i gadelivet, hvor mode er praktisk og kreativt. Kun på denne måde finder du ud af, om din personlige stil egentlig kan fungere i praksis og i hverdagen.

Husk de inderste lag

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du huske de inderste lag, når du skal finde din personlige stil. Det virker måske umiddelbart ligegyldigt, men undertøj er enormt vigtigt! Undertøjet er nemlig det tøj, der sidder tættest på kroppen. Udseendet har ikke nødvendigvis en betydning, men det har kvalitet. Måske finder du ud af, at din krop har svært ved at ånde, hvis du bruger undertøj, der er fremstillet af syntetiske materialer. Vil du have lækre boxershorts eller bambus undertøj? Undersøg eventuelt bambus boxershorts.